Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/бТВ Пакетно и вкупом тука правим някаква дейност. Излезли сме

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/бТВ Пакетно и вкупом тука правим някаква дейност. Излезли сме
Коментари Харесай

Биков, ГЕРБ: Превръщаме парламента в посмешище

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/бТВ 

Пакетно и заедно тука вършим някаква активност. Излезли сме напълно от действителността и от събитията, които вървят в страната. Някои сътрудници евентуално не са разбрали, че Българска социалистическа партия днеска връщат мандата за сформиране на държавно управление. Парламентът завършва най-вероятно още тази седмица, в случай че не тази, другата. Тука преглеждаме нови анкетни комисии, Кодекс за обществено обезпечаване, понижаване на заплати. Ние няма да получаваме заплати още идната седмица, не знам какво вършим. 

Това сподели от парламентарната естрада Тома Биков от ГЕРБ.

Тука доста е неуместно това, което се случва, има в действителност някакви неща, които Парламентът би могъл да реши. Въпреки че аз виждам, че няма и времето няма да стигне за второ четене. Закон за правосъдна промяна се предлага тука, обществена промяна, някакви фундаментални промени, в случай че всички знаем, че ние няма да заседаваме другата седмица. Няма да има второ четене на тия закони, какво вършим? Тука, наблъскали сме дневния ред с някакви точки. Ако госпожа Нинова беше направила държавно управление, разбирам, нещо да се върти тука някаква активност. Ама ние тука сме в предизборна акция. Очевидно и трансформираме Народното събрание в посмешище. Извинявайте, това не е добре, благодаря ви, сподели Биков в Народното събрание, чието съвещание се предава директно на страницата на БТВ във фейсбук. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР